Gold Origins

 

Vi er glade for at præsentere Gold ORIGINS - en spændende ny tilføjelse til vores produktlinje, der repræsenterer en rejse gennem historie, erfaring og modernitet.

Gold ORIGINS er den næste generation, der bygger videre på succesen fra vores tidligere modeller, GOLD FIRST og GOLD II. Ved at forene det bedste fra begge verdener er GOLD ORIGINS skabt til at være mere moderne og komfortabel end nogensinde før, samtidig med at den stadig bevarer det karakteristiske Cheval Liberté-design. Med effektive standardudstyr er den, den ideelle hestetrailer til daglige ture.

Den reviderede egenvægt, der starter fra 700 kg, muliggør optimal nyttelast med et valgfrit totalvægtinterval fra 1100 til 2000 kg. Dette gør den perfekt til brug med en bred vifte af køretøjer uden nødvendigvis at kræve et ekstra kørekort.

Gold ORIGINS præsenterer en række fordele:

- Øget indvendig plads i længde, bredde og højde, især foran, hvilket giver mere plads til hestenes hoved.
- Perfekt ventilationssystem med sikkerhedsskydedøre i sikkerhedsglas udstyret med vindskærme og en automatisk ventileret presenning.
- Forbedret sikkerhed og bekvemmelighed med beskyttelsespuder, skridsikre lameller og mange muligheder for fastgørelser til hø osv.
- Lettere brug med en stor fordør, rummeligt sadelrum, automatisk støttehjul og justerbare stænger i længde og højde.
- Standard multirampe, der giver nem adgang til heste eller udstyr.
- Helt svejset chassis, varmgalvaniseret og udstyret med to robuste aksler.
- Brug af førsteklasses materialer som aluminium, komposit og styrket polyester sikrer en lang holdbarhed både udvendigt og indvendigt.

Kontakt vores forhandlere allerede i dag for at lære mere om Gold ORIGINS eller se mere her: Gold Origins

 

undefined

DSC06872 (avec logo).jpg