Service

Produktion & Konstruktion

undefined

Af råvarer bruges kun topkvalitet – finér, stål & aluminium indkøbes hos de bedste europæiske producenter i hhv. Finland, Sverige og Holland. Glasfiber produceres på egne moderne fabrikker, baseret på den nyeste robotteknologi.

undefined

Den grundlæggende konstruktion og indretning af en Cheval Liberté hestetrailer er ens for samtlige modeller. På alle Cheval modeller er alubund standardkonstruktion.  • Rampen er konstrueret med en kraftig afstivning. Rampebeklædningen er kraftig Plywood eller af aluminium. En rampe skal kunne holde til hyppig og kraftig spidsbelastning, og med den holdbarhed og styrke Plywood & aluminium har, er de materialer det sikreste valg. Gummimåtten på rampen er forsynet med riller og strøer, og rækker med en ekstra forstærkning helt ud over kanten for optimal kantbeskyttelse.

  • Alubund og Pullman 2 hjulophæng er STANDARD på samtlige Cheval Liberté hestetrailere, bortset fra enkelte modeller i Cheval serien.

  • Fuldsvejst chassisramme.

  • Lys, luksuriøs og rummelig standardindretning

  • Kompositsider er en sandwich konstruktion, der består af tre lag. Det mellemste lag er med en cellestruktur, der bidrager med lav vægt og god stivhed. Hvor der på trailerens sider skal udføres montage, er det mellemste lag forsynet med aluminiumsforstærkninger. En plast overflade er lagt på begge sider af det mellemst lag og giver dermed kompositsiderne en flot vind- og vejrbestandig overflade.


Plywood: Serie Cheval

Aluminium: Gold One, Gold Touring One, Gold P3, Gold Touring, Gold Marathon samt Serie PRO Cheval & Baldur.


Farve muligheder til din Heste trailer

Glasfiber valgmuligheder:                                             Plywood Farver: 

 

Cheval_liberte_sort1   Sort. RAL kode: 28020                               Cheval_liberte_sort Sort. RAL kode: 9004

undefined   Grøn RAL kode: 6003                                Cheval_liberte_antrazith Antrazith (mørk grå) RAL kode: 8019

undefined     Blå. RAL kode: 5011                                  Cheval_liberte_SilverSilver. RAL kode: 9022

Grå      Grå. RAL kode: 7011                                Cheval_liberte_lysgråLys grå. RAL kode: 7001

Cheval_liberte_hvid5     Hvid. RAL kode: 10000
KNOTT påløbsbremser - service & vedligehold

Læs om service og vedligeholdelse i denne PDF