Pullman

Pullman 2 video

 


Pullman 2 System

 undefined

Cheval Liberté introducerer nu 2. generation af Pullman systemet – Pullman 2 Performance. Dette nye affjedringssystem er baseret på et nyt chassis med en læssehøjde som er 10 cm lavere end det Pullman system vi kender. Aldrig før har en hestetrailer været så tæt på vejen.


Nøjagtigt som for en bil, vil en hestetrailer med nærkontakt til vejen give dig oplevelsen af et forenet køretøj. – hvert hjul har sin egen spiralfjeder og støddæmpning. Hesten vil derfor få fornemmelsen af at sidde på bilens bagsæde under transporten.
Fornemmelsen af maksimal absorbering af trailerens bevægelser til den trækkende bil vil være et helt nyt fænomen for dig som chauffør – og ikke mindst for hesten som passager.

Forskellen i balance, kørekomfort og stabilitet under kørsel med Pullman hjulophæng er markant i forhold til de fleste påhængsvogne og hestetrailere, hvor hest og chauffør kun oplever en begrænset affjedring, fordi affjedringen foregår ved hjælp af gummibøsninger monteret inde i akslen.

Når traileren har den samme affjedring som den trækkende bil får hesten altid en behagelig køretur. Den når frisk og udhvilet frem til bestemmelsesstedet – klar til at yde en optimal indsats.

Med Cheval Liberté's nye Pullman system vil du få en sikker transport og en køreoplevelse uden sammenligning, som tilmed giver dig en forbedret benzinøkonomi. Alle som har prøvet at køre med Pullman er overbeviste om systemets komfort og sikkerhedsmæssige egenskaber. Hvis du er én af dem – så vil du elske Pullman 2 Performance.