PRO Cheval (Pullman 2)

PRO Multimax

I PRO MULTIMAX får du en stor 2-hestes trailer, hvor der er ekstra plads til hestene. Hestene står lige ud i traileren. I MULITMAX er der nu 2 forskellige sadelrummets muligheder. MULITMAX er også med det populære Pullman 2 hjulophæng.

PRO MAXI 2

I PRO MAXI 2 får du en stor 2-hestes trailer, hvor der er ekstra plads til hestene. Hestene står på skrå i traileren. MAXI 2 er med frontudgang og stort sadelrum. MAXI 2 er også med det populære Pullman 2 hjulophæng.

PRO MAXI 3

Minimax kommer meget tæt på hestetransport i lastbil, både hvad angår indretning, design, sikkerhed og komfort. På grund af den meget lave læssehøjde, læsses hestene uden rampe.

PRO MAXI 4

Optimax er den største hestetrailer i programmet og kommer meget tæt på hestetransport i lastbil, både hvad angår indretning, design, sikkerhed og komfort. På grund af den meget lave læssehøjde, læsses hestene uden rampe.

Gold Cheval (Pullman 2)

Gold 3

Gold 3 er en helt ny og spændende model i Cheval Liberté's sortiment. Gold 3 er som standard med stor sadelrum og med parallelogram vinduer. Gold 3 opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er kendt for, som sikkerhed, komfort & køreglæde.

Gold Touring m/sadelrum

Gold Touring m/sadelrum kommer med 2 store døre i front. Derudover kommer Touringen med stort sadelrum, hvor der er indgang fra begge sider. Der er masser af plads inden i traileren og hestene står ad skilt af et stort skillerum med et hoved skillerum i aluminium. Touring m/sadelrum kommer også med et kendte Pullman hjulophæng. 

Gold Touring m/Front udgang

Gold Touring kommer med 1 front ramper, som er på hele 1,1 m. Det er meget nemt og sikkert at få hestene ind og ud af traileren. Der er masser af plads inden i traileren og hestene står ad skilt af et stort skillerum med et hoved skillerum i aluminium.

Gold One Aluline

GOLD One Aluline er indbegrebet af den nutidige og moderne hestetrailer. Sikkerhed, komfort, nytænkning og køreegenskaberne i denne model opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er blevet kendt for. Lavegen vægt blot 685 kg.

Gold Touring One

GOLD Touring One er indbegrebet af den nutidige og moderne hestetrailer. Sikkerhed, komfort, nytænkning og køreegenskaberne i denne model opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er blevet kendt for. Gold Touring One kommer også med Pullman 2.

Gold One - Plywood

GOLD One er indbegrebet af den nutidige og moderne hestetrailer. Sikkerhed, komfort, nytænkning og køreegenskaberne i denne model opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er blevet kendt for. Lavegen vægt blot 685 kg.

Gold Touring XL

Gold Touring XL får du en stor 2-hestes trailer med front udgang. Det er meget nemt og sikkert at få hestene ind og ud af traileren. Der er masser af plads inden i traileren og hestene står ad skilt af et stort skillerum med et hoved skillerum i aluminium. Mulighed for sadelrum. 

Gold Marathon

Nu er det muligt at få Gold Marathon, som kommer med en stor platform med plads til en vogn. Gold Marathon kommer også med et kendte PULLMAN 2 hjulophæng

Cheval (Knott)

Gold Origins

Gold Origins - En stor og rummelig hestetrailer i flot design, som opfylder langt de fleste transportbehov. Du får ganske enkelt både lækkert design og udstyr for meget få penge. 

Iceland (Pullman 2)

Baldur

Spændende nyhed fra Cheval Liberté. Modellen BALDUR er GOLD One udstyret med skillerum, så der er plads til 2 heste af en mindre race.

Ekstra udstyr

Ekstra udstyr