PRO Cheval (Pullman 2)

PRO Optimax

Optimax er den største hestetrailer i programmet og kommer meget tæt på hestetransport i lastbil, både hvad angår indretning, design, sikkerhed og komfort. På grund af den meget lave læssehøjde, læsses hestene uden rampe.

Se mere om den nye model i databladet.

PRO Minimax

Minimax kommer meget tæt på hestetransport i lastbil, både hvad angår indretning, design, sikkerhed og komfort. På grund af den meget lave læssehøjde, læsses hestene uden rampe.

Se mere om den nye model i databladet.

PRO Hippomobil

Nu er det muligt at få Hippomobil, som kommer med en stor platform med plads til en vogn. Hippomobil kommer i 2 udgaver. Enten med Gold Classic chassis eller med en Gold Aluline Chassis. PRO Hippomobil kommer også med et kendte PULLMAN 2 hjulophæng

PRO DUOMAX

Nyhed - PRO DUOMAX

I PRO DUOMAX får du en stor 2-hestes trailer, hvor der er ekstra plads til hestene. Hestene står på skrå i traileren. DUOMAX er med frontudgang og stort sadelrum. DUOMAX er også med det populære Pullman 2 hjulophæng.

Gold Cheval (Pullman 2)

Gold Aluline P2

En af Cheval Liberté's mest populære modeller på grund af den anerkendte komfort og køreegenskaber, samt ikke mindst på grund af en meget stærk pris. Du får ganske enkelt luksus i både design, udstyr og materialer, for meget få penge.

Gold Touring m/Front udgang

Gold Touring kommer med 1 front ramper, som er på hele 1,1 m. Det er meget nemt og sikkert at få hestene ind og ud af traileren. Der er masser af plads inden i traileren og hestene står ad skilt af et stort skillerum med et hoved skillerum i aluminium.

Gold 3

Gold 3 er en helt ny og spændende model i Cheval Liberté's sortiment. Gold 3 er som standard med stor sadelrum og med parallelogram vinduer. Gold 3 opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er kendt for, som sikkerhed, komfort & køreglæde.

Gold One Aluline

GOLD One Aluline er indbegrebet af den nutidige og moderne hestetrailer. Sikkerhed, komfort, nytænkning og køreegenskaberne i denne model opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er blevet kendt for. Lavegen vægt blot 685 kg.

Gold Touring One

GOLD Touring One – med Pullman 2 Performance
En af de nyeste modeller er GOLD Touring One.  GOLD Touring One er indbegrebet af den nutidige og moderne hestetrailer. Sikkerhed, komfort, nytænkning og køreegenskaberne i denne model opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er blevet kendt for. Fra hestefolk til hestefolk

Gold One - Plywood

GOLD One er indbegrebet af den nutidige og moderne hestetrailer. Sikkerhed, komfort, nytænkning og køreegenskaberne i denne model opsummerer på optimal vis de kvaliteter, som Cheval Liberté er blevet kendt for. Lavegen vægt blot 685 kg.

Cheval (Knott)

Gold First - Premium

Gold First - Premium (Aluminiums bund) En stor og rummelig typetrailer, som opfylder langt de fleste transportbehov. Udstyrspakke inklusiv i prisen, og mange muligheder for ekstraudstyr og tilbehør

Iceland (Pullman 2)

Baldur

Spændende nyhed fra Cheval Liberté. Modellen BALDUR er GOLD One udstyret med skillerum, så der er plads til 2 heste af en mindre race.

Ekstra udstyr

Ekstra udstyr